Розстріл Євромайдану: Генпрокуратура підтвердила арешт снайпера

Розстріл Євромайдану: Генпрокуратура підтвердила арешт снайпера

Затриманому інкримінують скоєння вбивства 20 лютого

Снайпер був звільнений з правоохоронних органів у 2016 році

Затриманого силовиками снайпера Національної гвардії України (НГУ), який стріляв в активістів Євромайдану, було звільнено з правоохоронних органів у 2016 році. Про це в коментарі «112 Україна» повідомив начальник департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури України Сергій Горбатюк.

«Заарештовано його було 3 листопада цього року за підозрою в перевищенні службових повноважень та вчиненні вбивства за обтяжувальних обставин. Йому інкримінують скоєння спільно з іншими правоохоронними органами, зокрема «Беркутом», вбивства 20 лютого. Нині він у СІЗО. На час затримання він не працював у правоохоронних органах. У 2016 році його було звільнено», – зазначив Горбатюк.

У прес-службі Нацгвардії заявили, що жодного діючого снайпера, який проходить службу в Національній гвардії України, не затримано правоохоронними органами.

Раніше «Українські новини» з посиланням на джерела повідомили, що правоохоронці затримали снайпера Національної гвардії за підозрою в убивстві активістів Євромайдану на вул. Інститутській у Києві 20 лютого 2014 року. За даними ЗМІ, йдеться про вбивство активіста Євромайдану, театрального режисера Олександра Храпаченка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: