СБУ стверджує, що заблокувала велику провокацію на Банковій

СБУ стверджує, що заблокувала велику провокацію на Банковій

За словами Кононенка, вартість провокації російською стороною була оцінена у 3 тис. дол. США

Служба безпеки України та Національна поліція України заблокували провокативну акцію біля будівлі Адміністрації президента України, яка була профінансована сином колишнього президента Олександром Януковичем. Про це сьогодні сказав під час брифінгу заступник голови Служби безпеки України Віктор Кононенко.

«15 та 16 вересня спільно з Національною поліцією заблоковано нами колишнього лідера «Молодих регіонів» Сергія Хижняка, який також переховується на території РФ. За вказівки та фінансування відомого вам Олександра Януковича організувати провокаційну акцію поблизу Адміністрації Президента України», - сказав він.

За словами Кононенка, вартість провокації російською стороною була оцінена у 3 тис. дол. США. При цьому, уточнив він, аванс у сумі 30 тис. грн був перерахований Сергієм Хижняком на банківську картку організатора акції відразу після отримання згоди на її проведення.

«Організаторів та учасників акції затримано, допитано. Задокументований її замовний характер, вилучено відповідну документацію», - зазначив заступник голови СБУ.

Нагадаємо, нещодавно у Києві біля Адміністрації президента України пройшла акція «Ніч на Банковій».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: