Спецназ затримав п'яного чоловіка, який влаштував стрілянину у Харкові

Спецназ затримав п'яного чоловіка, який влаштував стрілянину у Харкові

П’яний чоловік посварився із родичами, вибіг на подвір’я свого будинку та почав стріляти у повітря

Поліцейські намагалися вмовити озброєного порушника здатися, однак він відмовився і у відповідь зробив постріл у повітря

У суботу, 22 грудня, у Харкові п’яний чоловік вчинив стрілянину з автоматичної зброї.

Як повідомили у місцевій поліції, для його затримання ввели в дію спеціальний план «Грім» за участі спецпідрозділу КОРД.

Поліцейські намагалися вмовити озброєного порушника здатися, однак він відмовився і у відповідь зробив  постріл у повітря. У результаті спецпризначенці провели «необхідні заходи» та затримали його. Чоловіка доставили до Московського відділу поліції Харкова.

Попередньо встановлено, що п’яний чоловік посварився із родичами, вибіг на подвір’я свого будинку та почав стріляти у повітря. В результаті ніхто не постраждав.

Вирішується питання щодо відкриття за вказаним фактом кримінального провадження.

За вказаним фактом інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, минулого тижня нетверезий контрабандист намагався прорватися у Румунію. Прикордонники зупинили його авто з пострілами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: