Стрілянина на кордоні: нетверезий контрабандист намагався прорватися у Румунію

Стрілянина на кордоні: нетверезий контрабандист намагався прорватися у Румунію
На Буковині пострілами прикордонники зупиняли автомобіль

Прикордонникам спецпідрозділу «Дозор» довелося стріляти по колесах легковика контрабандиста

На Буковині прикордонники з пострілами зупинили авто з контрабандними сигаретами, яке на великій швидкості рухалося в бік кордону з Румунією.

Про це повідомили у прес-релізі Чернівецького прикордонного загону.

«Порушники не відреагували на попереджувальні постріли вгору та продовжували рух. Прикордонникам спецпідрозділу «Дозор» довелося стріляти по колесах легковика. Авто на литовській реєстрації зупинили за тисячу метрів до державного кордону», – йдеться у повідомленні.

Прикордонники зазначили, що водій зупиненого автомобіля був п’яним, а його спільники втекли. У багажнику і салоні знайшли чотири ящики із сигаретами, обгорнуті чорним поліетиленом.

«На місце події прибули представники Національної поліції, тривають слідчі дії. Водія разом із автомобілем та товаром доставили на відділення інспекторів прикордонної служби «Красноїльськ», на ділянці якого відбулося правопорушення.

«Відносно 27-річного водія складено протоколи про адміністративні правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України та злісну непокору представникам правоохоронного органу. Щодо спільників чоловіка, то на цей час триває їх пошук», – зазначили у прикордонному відомстві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: