У Дніпрі невідомий відкрив вогонь по групі людей: четверо осіб поранено

У Дніпрі невідомий відкрив вогонь по групі людей: четверо осіб поранено

Невідомий в балаклаві і відкрив вогонь з помпової рушниці по групі людей на стоянці біля магазину

В ніч з на 20 листопада на Донецькому шосе в Дніпрі невідомий відкрив вогонь по групі людей з гвинтівки. В результаті стрілянини поранено четверо осіб.

Інцидент стався близько півночі біля магазину АТБ. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на прес-службу патрульної поліції Дніпра. За словами постраждалих, вони перебували на стоянці біля автомобіля «ВАЗ» і пили каву. З боку Донецького шосе під'їхав автомобіль BMW на єврономерах і зупинився приблизно в 20-ти метрах. Після цього з автомобіля вийшов невідомий в балаклаві і відкрив вогонь з помпової рушниці.

«Прибувши на місце події, співробітники патрульної поліції виявили авто «ВАЗ 2109» з характерними вхідними отворами в районі правого заднього крила. Також були виявлені вихідні отвори в районі заднього лівого крила і задньої лівої блокфари. В результаті стрілянини четверо осіб отримали вогнепальні поранення різного ступеня тяжкості», - розповів в. о. начальника відділу у зв'язках з громадськістю патрульної поліції Дніпра Павло Карманов.

Крім цього, на місці стрілянини було виявлено шість гільз 12-го калібру. Автомобіль з нападником зник по вулиці Донецьке шосе в бік вулиці Передової.

За даним фактом ведуться слідчі дії. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: