У ГПУ відреагували на зняття арешту з рахунків фірм Януковича-молодшого

У ГПУ відреагували на зняття арешту з рахунків фірм Януковича-молодшого
Віктор та Олександр Януковичі

У Генпрокуратурі наголосили, що вважають безпідставним скасування арешту з рахунків фірм, пов’язаних з Олександром Януковичом

Генеральна прокуратура України ініціює розслідування через зняття арешту з рахунків фірм, пов’язаних з сином колишнього президента-утікача Віктора Януковича Олександром.

«На даний час ГПУ… вирішується питання щодо внесення відповідних відомостей до ЄРДР для перевірки законності даного рішення суду за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 375 КК України (постановлення суддею завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови)», - повідомили у відомстві.

У Генпрокуратурі наголосили, що вважають безпідставним скасування арешту, накладеним на рахунки семи юридичних осіб у збанкрутілому Всеукраїнському банку розвитку.

Нагадаємо, 16 квітня українські ЗМІ повідомляли, що у лютому Печерський райсуд зняв арешт з коштів, які належали ТОВ «Лайтрум», ТОВ «Мелон 8», ТОВ «Бенефіт-Консалт», ТОВ «Араніт К», ТОВ «Квардіс Н», ТОВ «Тіпікон А», ТОВ «Вектор-Перспектива», ТОВ «Компанія з управління активами «ВБР-Інвест»», ТОВ «Лайтрум», «Аскор-Інвест», ТОВ «Фінансова Група «Леголас» та інші.

Зазначалося, що ці компанії пов’язані з сином президента-втікача Олександром Януковичем.

Водночас Печерський райсуд повідомив, що прізвище Януковича не вказувалось у жодних документах, наданих до суду органом досудового розслідувавання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: