У Харкові наркотики продавали через інтернет-магазин

У Харкові наркотики продавали через інтернет-магазин
Поліцією затримано харків’янина, який кілька років працював «закладником» наркотиків
Фото: Нацполіція

У затриманого правоохоронці виявили та вилучили 121 згорток з психотропною речовиною PVР

У Харкові затримали чоловіка, який кілька років працював кур'єром в інтернет-крамниці наркотиків.

Про це повідомив відділ комунікації ГУ Нацполіції в Харківський області.

Затримали 23-річного чоловіка співробітники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Харківській області спільно з працівниками слідчого відділу Холодногірського відділу поліції під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури № 1. Зловмисник саме намагався зробити «закладку» наркозасобів на вулиці Малиновського.

В ході огляду особистих речей у затриманого правоохоронці виявили та вилучили 121 згорток вагою по 0,25 грамів кожний з психотропною речовиною PVP та 1 згорток вагою 0,5 грама наркотичного засобу героїн.

Чоловік пояснив, що близько 3 років працює «закладчиком» на інтернет-крамницю. Виявлені речовини він отримував з вищезазначеної інтернет-крамниці та зберігав з метою збуту шляхом закладок в різних місцях міста Харкова.

В ході огляду помешкання затриманого правоохоронці виявили та вилучили розфасовані різною вагою полімерні пакунки з наркотичними засобами та психотропними речовинами. В пакунках знаходилось близько 200 грамів канабісу, близько 65 грам різних видів психотропних речовин, близько 390 грам наркотичних засобів, серед яких: кокаїн, героїн, амфетамін, метамфетамін, мефедрон, метадон та 80 психотропних галюциногенних пігулок.

За даним фактом слідчим відділом Холодногірського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

На даний час зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину.

Встановлюється коло споживачів та особи, причетні до створення і функціонування вказаної інтернет-крамниці та припинення її діяльності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: