У Херсоні поліція затримала автомобіль з наркотиками на суму 2 млн гривень

У Херсоні поліція затримала автомобіль з наркотиками на суму 2 млн гривень
У поліції встановили, що двоє жителів однієї з центральних областей України планували налагодити канал постачання амфетаміну до Херсону

Автомобіль з двома кілограмами наркотиків затримали у селі Чорнобаївка на Херсонщині

Поліція викрила канал постачання амфетаміну з центральної України в Херсон. Про це повідомляє прес-служба поліції Херсонської області

Зазначається, що правоохоронці знайшли в автомобілі Subaru Forester 2 кг наркотиків на суму 2 млн гривень. Автомобіль затримали у селі Чорнобаївка (під Херсоном). Спортивна сумка з амфетаміном стояла на задньому сидінні.

У поліції встановили, що двоє чоловіків, жителі однієї з центральних областей України, які раніше відбували покарання за нанесення тілесних ушкоджень та наркозлочини, планували налагодити канал постачання амфетаміну до Херсону та у подальшому розповсюджувати його у південних областях.

Зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлюються масштаби їхньої протиправної діяльності, перевіряються їхні зв’язки та походження наркотиків.

Вилучений амфетамін направлений на експертне дослідження. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжного заходу.

Нагадаємо, у Запорізькій області співробітники Служби безпеки України викрили угруповання наркоторгівців, яке займалося контрабандою наркотичних речовин до країн Європейського Союзу та Росії.

Як повідомлялося, у Вінниці затримали зловмисників, які розповсюджували наркотики через Telegram.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: