Водій у Кременчуці побив до втрати пам’яті підлітка, що переходив дорогу

Водій у Кременчуці побив до втрати пам’яті підлітка, що переходив дорогу
Червоний пішохідний перехід

У результаті побиття потерпілий був госпіталізований в нейрохірургічне відділення лікарні

У Кременчуці Полтавської області 19 червня близько 20:00 на перехресті проспекту Свободи та провулку Маяковського стався конфлікт, який закінчився госпіталізацією підлітка. Як розповіла мама постраждалого 17-річного хлопця, коли він зі своєю знайомою дівчинкою переходив проїжджу частину по «червоному» пішохідному переходу, всі машини їх пропустили, а водієві Renault Kangoo довелося різко загальмувати, інформує 05366.

«Розлютившись і вирішивши провчити нечемних пішоходів, водій залишив машину на дорозі, вийшов і, наздогнавши хлопця вже на тротуарі, завдав йому сильного удару кулаком в підборіддя. Як розповідала потім шокована 15-річна супутниця постраждалого хлопчика, він впав «як солдатик», сильно вдарившись потилицею об асфальт», - пише видання.

Після цього чоловік спробував щось зробити для підлітка - він підняв його і посадив на бордюр. Потім чоловік покинув місце події на своєму автомобілі. Швидку допомогу викликали люди, які бачили все це.

Потерпілий був госпіталізований в нейрохірургічне відділення лікарні «Кременчуцька», де йому поставили діагноз - струс мозку, черепно-мозкова травма і перелом основи черепа. Коли хлопець прийшов до тями, він не зміг пригадати ні свого імені, ні віку. Весь той день 19 червня він також не пам'ятав, забув навіть, як здавав ЗНО.

Зараз хлопчик знаходиться на лікуванні в нейрохірургії. Через це він пропустив свій випускний бал, а його вступ до вузу - під питанням, адже реєстрацію потрібно почати не пізніше 2 липня. Як розповіла редакції мама постраждалого, він збирається вступати в один з кременчуцьких вузів на юриста або історика.

За словами матері потерпілого, поведінка кременчуцьких патрульних поліцейських, яких свідки інциденту викликали на місце події, була дивною. Потерпілий нічого не міг повідомити копам, оскільки довго ще приходив до тями після травми, а його 15-річна супутниця була в такому шоці, що могла тільки плакати. Патрульні нічим не змогли допомогти постраждалим, вони навіть «швидку допомогу» не викликали. «Покрутилися і поїхали», - розповідає мама побитого підлітка. Заява була прийнята іншим нарядом, який вона викликала після госпіталізації сина. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за статтею 125 КК України (умисне нанесення тілесних ушкоджень). Ювенальна превенція перевіряє всі обставини цієї події.

Як повідомили в поліції мамі потерпілого, експертизу будуть робити, коли хлопчика випишуть з лікарні, а це не менше 20 днів.

Як повідомили в поліції, особу водія, який побив підлітка, встановлена. Він кременчужанин, йому 48 років. Зараз він дає свідчення слідчому.

Тепер сім'я підлітка шукає свідків інциденту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: