ЗМІ показали відео, на якому нібито автівка з героїном спокійно проходить український кордон

ЗМІ показали відео, на якому нібито автівка з героїном спокійно проходить український кордон

У мережі опублікували відео, як закарпатські прикордонники начебто пропустили авто з героїном. Відео оприлюднене закарпатським телеканалом «Перший кабельний».

Як видно з відео, спортивний Renault, в якому начебто перебував незаконний вантаж, спокійно залишає чергу і переїжджає на іншу смугу для безперешкодного перетину кордону.

Раніше Mukachevo.net повідомило, що румунські прикордонники затримали на пункті пропуску «Солотвино - Сігету-Мармацієй» двох громадян Нідерландів, які везли з України до Європи 84 кілограми героїну.

Затримання відбулося 4 березня. 29-річний чоловік та 44-річна жінка подорожували на автомобілі Renault, зареєстрованим у Німеччині.

Зваживши можливі ризики румунські прикордонники провели ретельну перевірку транспорту та багажу. Таким чином, на підлозі автомобіля було виявлено спеціально розроблений простір, в якому було приховано 167 упаковок, що містять буро-жовту речовину.

Помічник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян підтвердив, що такий факт мав місце, і відомство вивчає всі обставити пов'язані з цією ситуацією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: