«Інтер» проштовхує в ефір російський серіал під зміненою назвою

«Інтер» проштовхує в ефір російський серіал під зміненою назвою

Серіал «Шкідливі поради», як називає його «Інтер», відомий у Росії під назвою «Любов і море»

У суботу, 24 вересня, телеканал «Інтер» покаже прем'єру 4-серійної мелодрами «Шкідливі поради» («Вредные советы»), повідомляє «Детектор медіа» з посиланням на прес-службу телеканалу.

Серіал «Шкідливі поради», як називає його «Інтер», відомий у Росії під назвою «Любов і море». Зйомки цього проекту почалися в кінці 2015 року. Фільм знятий російською кіностудією Motor Film Studio, однак на кіносайтах пишуть про спільне україно-російське виробництво. На форумі офіційного сайту акторки Анастасії Заворотнюк повідомляли про замовлення серіалу каналом «Россия 1» та показ його на цьому каналі, але офіційної інформації з цього приводу немає.

Міні-серіал «Шкідливі поради» — це історія про те, як жінка, дотримуючись порад подруги, намагається повернути чоловіка в сім'ю. Але всі її спроби марні, бо чоловік до неї охолов і ситуація в особистому житті героїні тільки погіршується.

Як відомо, закон «Про кінематографію» забороняє трансляцію в Україні російських фільмів і серіалів, вироблених та/або оприлюднених після 1 січня 2014 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: