Коронавірус у Криму. Окупаційна влада закликала засудити першого хворого

Коронавірус у Криму. Окупаційна влада закликала засудити першого хворого
Окупаційна влада анексованого Криму закликала засудити першого зараженого коронавірусом чоловіка

В окупованому Криму перший заражений коронавірусом чоловік контактував з 78 особами

Глава окупаційної російської влади Криму Сергій Аксьонов запропонував правоохоронцям порушити кримінальну справу щодо першого зараженого коронавірусом чоловіка, який порушив режим самоізоляції.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Керівник управління Росспоживнагляду анексованого Криму і Севастополя Наталя Пеньковська зазначила, що хворий на коронавірус чоловік приходив в медичний центр, де заразив співробітника під час медогляду. Встановлено, що із зараженим контактували 78 осіб. Вони перебувають в самоізоляції та інфекційних лікарнях.

За даними російських ЗМІ, в окупованому Криму під наглядом медиків перебувають 2620 людей, з них на самоізоляції 2548 осіб. Всього в окупованому Криму 15 підтверджених випадків зараження коронавірусом.

Нагадаємо, 27 березня повідомляли, що З ГРВІ в лікарнях анексованого Криму перебувають майже півтори тисячі осіб, з них більше тисячі - з пневмонією.

Сьогодні, 29 березня, оперативний штаб щодо боротьби з коронавірусомв Росії перерахував регіони, в яких виявлені випадки зараження. Про це повідомляється в Telegram-каналі штабу.На першому місці знаходиться Москва (197 осіб), потім – Московська область (27 осіб). У Санкт-Петербурзі і Пензенській області – п’ять осіб. У Комі і Чечні – по чотири людини, в Челябінській і Омській областях – по три людини.

Сьогодні, 29 березня, оперативний штаб щодо боротьби з коронавірусом в Росії перерахував регіони, в яких виявлені випадки зараження. Про це повідомляється в Telegram-каналі штабу.На першому місці знаходиться Москва (197 осіб), потім – Московська область (27 осіб). У Санкт-Петербурзі і Пензенській області – п’ять осіб. У Комі і Чечні – по чотири людини, в Челябінській і Омській областях – по три людини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: