На Черкащині підтверджено понад 380 випадків Covid-19

На Черкащині  підтверджено понад 380 випадків Covid-19
В Черській  381 людина захворіла на коронавірус

16 хворих померли та 225 хворих одужали

Станом на 20 травня на Черкащині зареєстровано 381 інфікована коронавірусом людина. Про це повідомляє Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України.

Згідно з повідомленням, за результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на Covid-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України», в області зареєстровано 381 випадок коронавірусної інфекції, 16 хворих померли та 225 хворих одужали.

Захворювання зареєстровані на 19 адмінтериторіях в містах Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському районах.

Повідомляють, що за добу досліджено 312 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом “пневмонія”, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

Черкаській обласній лікарні придбали сучасний ампліфікатор CFX96 Touch для діагностики методом полімеразно-ланцюгової реакції.

В Україні станом на 20 травня підтверджено 19 230 випадків Covid-19, з них 5 955 одужали, 564 померли. Протягом останньої доби лабораторно підтверджено 354 випадки.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: