У Києві виявлено три нових осередки спалаху коронавірусу

У Києві виявлено три нових осередки спалаху коронавірусу
Гуртожитки закрили на карантин, а в його приміщеннях проводиться дезінфекція

Спалах коронавірусу зафіксовано у двох гуртожитках і Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей

Осередки захворювання на коронавірус зафіксували ще в двох гуртожитках Києва - на вулиці Серповій та на вулиці Михайла Бойчука, а також в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей №1 – на вулиці Маяковського. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

Так, у гуртожитку на вулиці Серповій (Святошинський район) мешкають 340 осіб, серед яких виявили трьох інфікованих і 7 контактних осіб. У гуртожитку на вулиці Бойчука (Печерський район) мешкають 55 людей. Там виявили двох хворих, їх госпіталізували, а також - 10 контактних осіб.

Мер Києва повідомив, що гуртожитки закрили на карантин. Мешканцям надали медичний супровід. Щодня – двічі на день – відбувається дезінфекція в приміщеннях гуртожитків.

«Також осередок захворювання виявили в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей №1 – на вулиці Маяковського. Там захворіла медсестра. Серед контактних осіб - 38 людей з числа персоналу та 62 дитини. Їх обстежують медики та здійснюють забір матеріалу для ПЛР-тестів. Заклад закрили на карантин», - зазначив Віталій Кличко.

Як повідомлялося, станом на ранок 20 травня, у Києві підтверджено 2410 випадків Covid-19. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 51 особу. 

Найбільше випадків за минулу добу виявили в Деснянському районі – 13 хворих, у Подільському – 6, та по 5 випадків у Святошинському і Дарницькому районах столиці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: