На Львівщині від коронавірусу померли семеро людей

На Львівщині від коронавірусу померли семеро людей

На Львівщині зареєстровано 166 випадків інфікування коронавірусом, з них 7 – летальні

Загалом підтверджено 166 випадків інфікування коронавірусом на Львівщині

На Львівщині померла від коронавірусу жінка 1968 року народження, львів’янка. У неї була двобічна пневмонія. Це вже 7-ма смерть від коронавірусу на Львівщині

Відомо, що 3 квітня вона була переведена з 1-ої міської клінічної лікарні після позитивного результату ПЛР на наявність коронавірусу, – повідомляє пресслужба Льавівської міської ради.

Як повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу, станом на 08.00 16 квітня у Львові та на Львівщині підтверджено 166 випадків інфікування коронавірусом, з них 7 – летальні.

Львів. ІнфографікаЛьвів. Інфографіка

Загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 965 осіб, госпіталізовані – 264, на амбулаторному лікуванні – 701 особа, виписані – 173 особи. Зараз у лікарні перебуває 91 особа, з них в реанімації – 7 осіб, на апаратні ШВЛ – 2 особи. Загалом коронавірусну інфекцію виявлено – у 166 осіб, 7 людей померло. 6 пацієнтів одужало.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри у Львові провели 190 ПЛР-тестів, з яких 14 – позитивні.

В Україні станом на 9 ранку 16 квітна лабораторно підтверджено 397 нових випадків захворювання на коронавірус, що стало новим антирекордом за час пандемії в країні. Серед нових пацієнтів з Covid-19 – 29 дітей та 104 медичних працівника. Одужали 43 людини, померли – 116. Також минулої доби із Covid-19 було госпіталізовано в Україні 87 осіб.

Нагадаємо, 15 квітня в Україні було виявлено коронавірус у 392 людей, що вчора стало антирекордом за весь час пандемії в Україні.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: