Супрун розповіла, чому корисно випускати дітей гуляти на вулицю

Супрун розповіла, чому корисно випускати дітей гуляти на вулицю

За словами Супрун, дітям потрібно вчитися працювати у команді

Гра на вулиці дуже важлива для розвитку дитини. Дослідження вказують, що активні ігри поза межами приміщення, стимулюють мозок і допомагають дітям розвинути інтуїцію, навички до планування та організації, покращують креативність, розвивають аналітичне мислення та виховують відповідальність. 

Про це написала у Facebook в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун.

Вона також назвала переваги, чому дітей варто пускати гуляти на вулицю. Дітям, зокрема, потрібно вчитися працювати у команді.

На відміну від приміщення, простір на вулиці майже не обмежений. Завдяки цьому діти стають більш відкритими, тому легше погоджуються грати в командні ігри, спілкуватися та заводити нових друзів. 

Дітям потрібно вчитися ризикувати. Хоч це надзвичайно небезпечно, проте також має свої плюси у вихованні характеру дитини - вмінні ризикувати та брати на себе відповідальність.Дітям щодня потрібна щонайменше година фізичної активності. А гра на відкритому повітрі - найкраще місце для активних ігор, запевняє Супрун.

Нагадаємо, в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун також розповіла про основні чотири міфи про біль у спині.

За її словами, піковий вік виникнення болю у спині припадає якраз на людей віком від 35 до 55 років, тому навколо цієї теми існує величезна кількість міфів і спекуляцій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: