У Мукачеві закрили станцію екстреної медичної допомоги через спалах Covid-19

У Мукачеві закрили станцію екстреної медичної допомоги через спалах Covid-19

У працівників станції екстреної медичної допомоги Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги виявили Covid-19

Коронавірус підтвердили у 16 з 25 медичних працівників

У Мукачеві на Закарпатті тимчасово закрили станцію екстреної медичної допомоги через виявлення там спалаху коронавірусного захворювання Covid-19.

Про це повідомляє Мукачівська міська рада.

«Із 25 працівників, які вже пройшли тестування методом ПЛР, у 16 діагноз підтвердився. Також Covid-19 виявлено у трьох контактних осіб. Працівників швидкої відправлено на самоізоляцію, усі вони пройдуть в найближчі дні ПЛР-тестування. До роботи будуть допускати лише здорових працівників», – йдеться в повідомленні.

 Зазначають, що поки не будуть відомі результати досліджень, станцію швидкої медичної допомоги тимчасово зачинено, керівництву Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги доручено забезпечити надання невідкладної медичної допомоги місцевим жителям. Також у call-центрі медичного центру «Сім’я» будуть залучені спеціалісти які цілодобово консультуватимуть людей щодо виїздів бригад швидкої, працівниками Центру первинної медико-санітарної допомоги за рішенням сімейного лікаря буде здійснено надання медичної допомоги, також в разі необхідності залучатимуть додаткових спеціалістів.

Станом на ранок 27 квітня в Україні налічується 8617 хворих. За минулу добу підтвердження отримали 492 випадки зараження. Також збільшилася кількість померлих від Covid-19 і становить 209 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: