У Запорізькій області спалах кору

У Запорізькій області спалах кору
Фото з відкритих джерел

Симптоми захворювання у 12-ти школярів і вчителя

У школі-гімназії запорізького селища Кушугум, де навчаються 667 дітей, стався спалах кору, симптоми захворювання виявлені у 13 людей - 12 учнів і одного вчителя. Про це повідомляє Укрінформ.

Інформацію про масове захворювання на кір у Кушугумській школі-гімназії, де навчаються 667 дітей, Укрінформу підтвердила начальник відділу освіти, молоді та спорту Запорізької райдержадміністрації Тетяна Рогач.

«Дійсно, у Кушугумському навчально-виховному комплексі «Школа-гімназія «Інтелект» - спалах кору: на сьогоднішній день симптоми захворювання виявлені у 13 осіб, станом на вчора їх було 6. Серед тих, хто захворів, 12 дітей і 1 педагог. З сьогоднішнього дня школа закрита для проведення дезінфекції», - повідомила Рогач.

За її словами, після проведення дезінфекції школярі підуть на планові канікули, оскільки навчальний процес в «Інтелект» організований по триместрах. Чи буде після їх закінчення введено карантин, поки що не відомо: рішення прийматимуть медики, виходячи з лабораторних даних і розвитку ситуації із захворюваністю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: