Балуха перевели до загального бараку колонії

Балуха перевели до загального бараку колонії
Балух вирішив тимчасово припинити голодування

Стан здоров'я Балуха прийнятний, заявив Ахтем Чийгоз

Ув’язненого в Керченській колонії №2 окупованого Криму українського активіста Володимира Балуха перевели з карантину в барак. Про це 7 листопада повідомив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз.

«Балуха з карантину перевели в загальний барак. Зараз інформації про загрозу його життю немає. Стан здоров'я прийнятний. Голодування поки не відновлював», - розповів він.

Раніше адвокат Дмитро Дінзе і архієпископ Сімферопольський і Кримський УПЦ КП Климент не змогли відвідати Балуха через те, що він перебував на карантині в Керченській колонії №2.

Раніше стало відомо, що Балух вирішив тимчасово припинити голодування. За даними Дінзе, у Балуха після більше 200 днів голодування є підозра на виразку або панкреатит.

Перед цим підконтрольний Кремлю Верховний суд Криму частково пом'якшив вирок засудженому до 5 років колонії Володимиру Балуху, засудивши його до 4 років і 11 місяців колонії і штрафу в розмірі 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (близько 4 тисяч гривень). Активіста засудили до такого тюремного терміну за сукупністю двох кримінальних справ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: