До Великодня на кордоні з Молдовою відкрили дев’ять додаткових КПП

До Великодня на кордоні з Молдовою відкрили дев’ять додаткових КПП
Прикордонний контроль

КПП будуть відкриті тільки у денний час і тільки для громадян України і Молдови, які мешкають у прикордонних зонах

На прохання представників місцевої публічної адміністрації та у тісній взаємодії з прикордонною службою України на час Великодніх свят на молдавсько-українському кордоні тимчасово відкрили дев’ять додаткових контрольно-пропускних пунктів.

Про це «Укрінформу» повідомили в департаменті прикордонної поліції Молдови.

Зазанчається, що у дні Великодніх свят будуть відкриті наступні КПП: Валя Адинке - Загнітків, Плоти - Круті, Цибулівка - Цеханівка, Виноградне - Нові Бутори, Каплани - Крутоярівка, Ісерлія - Петровськ, Троїцьке - Височанське, Волінтір - Фараонівка й Українка - Єлизаветівка.

Повідомляється також, що КПП будуть відкриті тільки у денний час і тільки для громадян України і Молдови, які мешкають у прикордонних зонах.

Пропуск через КПП здійснюватиметься при пред'явленні внутрішніх або закордонних паспортів. Пропускатимуться також і автомобілі, вантажопідйомність яких не перевищує 3,5 тонни.

Як повідомляв «Главком», для святкувaння Великодня на українському кордоні у Вінницькій області зaбезпечили «зелені коридори».

До слова, на Великдень правоохоронці здійснюватимуть охорону громадського порядку в 609 населених пунктах Київщини та візьмуть під контроль більше 700 культових споруд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: