На Чернігівщині від коронавірусу помер чоловік, який тікав з лікарні

На Чернігівщині від коронавірусу помер чоловік, який тікав з лікарні

В ніч проти 4 квітня з Борзнянської центральної районної лікарні намагався втекти чоловік, у якого був клінічно підтверджений Covid-19

Загалом у Чернігівській області лабораторно підтверджено сім випадків захворювання на коронавірус

У Чернігівській області від коронавірусу Covid-19 помер чоловік, який напередодні намагався втекти з лікарні.

Про це ввечері 5 квітня повідомляє ГУ Нацполіції у Чернігівській області.

В ніч проти 4 квітня з Борзнянської центральної районної лікарні намагався втекти чоловік, у якого був клінічно підтверджений Covid-19. Поліцейські та медики спільними зусиллями повернули пацієнта до лікувального закладу.

«З моменту полишення місця обсервації до повернення назад чоловік з іншими особами не контактував. Поліцейські і медики були екіпіровані всіма належними засобами індивідуального захисту. Сьогодні стало відомо, що чоловік помер від ускладнень хвороби», - йдеться у повідомленні поліції.

Загалом у Чернігівській області лабораторно підтверджено сім випадків захворювання на коронавірус, понад 1300 осіб перебувають на самоізоляції після повернення з-за кордону чи контакту із особами, у яких підтверджено коронавірус.

Як відомо, в Україні станом на вечір 5 квітня зафіксовано 1308 випадків коронавірусної хвороби Covid-19: 37 людей померли, 28 - одужали.

До слова, в реанімації Чернівецької обласної дитячої лікарні перебувають двоє дітей, в яких підозрюють коронавірус. Їхній стан – середньої важкості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: