У Білорусі від коронавірусу померли вже восьмеро людей

У Білорусі від коронавірусу померли вже восьмеро людей
У померлих пацієнтів численні хронічні захворювання були обтяжені коронавірусною інфекцією

Станом на 5 квітня на стаціонарному лікуванні з коронавірусною інфекцією у Білорусі перебувають 502 людини

У Білорусі зафіксували 502 випадки зараження коронавірусом, восьмеро громадян померли.

Про це повідомили у пресслужбі міністерства охорони здоров'я країни.

«Станом на 5 квітня на стаціонарному лікуванні з коронавірусною інфекцією перебувають 502 людини. У більшої частини пацієнтів захворювання перебігає в легкій або середній формі», - йдеться у повідомленні.

За даними білоруського МОЗ, також зареєстровано всім випадків смерті пацієнтів, у яких численні хронічні захворювання були обтяжені коронавірусною інфекцією.

Водночас після проходження лікування одужали 52 людини.

Нагадаємо, 2 квітня президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що з коронавірусом допомагають боротися прогулянки на свіжому повітрі, заняття спортом і вживання жирної їжі, зокрема вершкового масла.

Також ЗМІ повідомляли, що Білорусь просить в Росії допомоги в боротьбі з Covid-19.

Як відомо, президент Білорусі Олександр Лукашенко раніше закликав не панікувати, а «просто працювати». «Особливо зараз на селі. Приємно дивитися по телевізору – люди на тракторі працюють, ніхто не говорить про віруси. Там трактор вилікує всіх, поле всіх лікує», – заявляв президент Білорусі.

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що в ситуації з новим коронавірусом головне – не панікувати. Він висловив надію, що країні вдасться пройти пік захворюваності до православного Великодня, який цього року випадає на 19 квітня. 

Також нещодавно Лукашенко під час хокейного матчу вимовив фразу «краще померти стоячи, ніж жити на колінах», коментуючи ситуацію з коронавірусом.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: