На Донбасі загинув український військовий, двоє дістали поранення

На Донбасі загинув український військовий, двоє дістали поранення
Протягом дня підтримувані Росією бойовики тричі відкривали вогонь по позиціях українських військових із протитанкових гранатометів, стрілецької та снайперської зброї

Підступні обстріли з боку російських найманців не залишилися безкарними

Штаб операції Об’єднаних сил повідомив, що бойовики протягом 20 квітня кілька разів обстрілювали позиції українських військових із протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Протягом 20 квітня на Донбасі один український військовий загинув і двоє дістали поранення внаслідок обстрілу з боку проросійськими бойовиками.

Про це повідомив штаб операції Об’єднаних сил у Facebook.

«Унаслідок злочинних дій російських окупантів двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали поранення. Воїнам надано необхідну допомогу та евакуйовано до військового медичного закладу. На жаль, ще один український захисник отримав поранення, не сумісні з життям. Командування Об’єднаних сил висловлює щирі та глибокі співчуття рідним і близьким загиблого героя», – заявили у штабі.

За даними командування, протягом дня підтримувані Росією бойовики тричі відкривали вогонь по позиціях українських військових із протитанкових гранатометів, стрілецької та снайперської зброї. Порушення режиму припинення вогню зафіксували в районах відповідальності оперативно-тактичних угруповань «Північ» і «Схід».

«Підступні обстріли з боку російських найманців не залишилися безкарними. Із наявних вогневих засобів наші військовослужбовці надали жорстку та рішучу відповідь. Втрати противника уточнюються. Підрозділи Об’єднаних сил готові негайно відреагувати на всі можливі загрози з боку загарбників», – ідеться в повідомленні штабу ООС.

Нагадаємо, російсько-окупаційні війська 20 квітня вкотре порушили режим припинення вогню та обстріляли позиції Об’єднаних сил, поранено українського військовослужбовця.

Як повідомлялося, у Мар’їнці прикордонники знайшли схрон з боєприпасами.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: