На Донеччині з’явився новий блокпост

На Донеччині з’явився новий блокпост
Блокпост

У Слов'янському районі почав роботу новий «стоп-контроль»

У Слов'янському районі Донецької області з’явився новий блокпост. Раніше він знаходився на перехресті автодоріг «Київ - Довжанський та «Добропілля -Красний Лиман», але його перенесли. Про це інформує Слов'янський відділ поліції Донецькій області.

За його даними, рішення про перенесення блокпосту було прийнято з метою зручності та безпеки громадян, а також безпеки співробітників, які несуть службу на даному пункті пропуску. Відтепер стоп-контроль здійснюється при в'їзді в село Райгородок.

Напрямок курортний, пасажиропотік в середньому становить 400-500 легкових і близько 150 вантажних автомобілів. Службу там несуть як співробітники Слов'янського відділу поліції, так і додані сили.

Їх завдання - виявлення фактів незаконного перевезення зброї, боєприпасів, наркотичних речовин, затримання осіб, причетних до бандформувань, виявлення громадян, які перебувають у розшуку за вчинення злочинів.

Групи перевіряють підозрілих громадян по базах даних МВС, що дозволяє виявляти осіб, які представляють інтерес для правоохоронних органів. Також поліцейські перевіряють «номерні речі». У цьому році тільки на постах Слов'янської оперативної зони виявлено і повернуто власникам 15 викрадених телефонів.

Щоб правоохоронці могли безперервно здійснювати контроль, на посту створені всі необхідні умови для «вільної зміни» - встановлені модулі, проведено освітлення. У зоні контролю встановлені постові будиночки.

Будівництво нових блокпостів на території обслуговування поки не планується.

Керівництво Слов'янського відділу поліції нагадує, що перевірки, які проводяться на блокпостах, документів, багажу і автотранспорту є необхідними заходами, спрямованими на забезпечення безпеки громадян, які проживають в Слов'янському та Лиманському районах. У зв'язку з цим правоохоронці просять громадян з розумінням ставитися до незручностей.

Нагадаємо, представники незаконних збройних формувань налагодили бізнес при перетині лінії розмежування на Донбасі громадянами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: