На Херсонщині сталася бійка між цивільними і військовими

На Херсонщині сталася бійка між цивільними і військовими
Українські військові

Командування Військово-морських сил заявило, що бійка була спровокована цивільними, які побили військовика

Поблизу селища Нова Збур'ївка Херсонської області, де один з підрозділів Військово-морських сил Збройних сил виконує завдання з охорони та оборони військового об'єкту, цивільними особами була спровокована бійка з військовослужбовцями. Про це повідомляє прес-центр командування ВМС ЗСУ.

«Декілька цивільних осіб побили військовослужбовця, що спровокувало бійку. Після чого перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння цивільні особи, приїхали на автомобілі марки BMW до військового об'єкту, де висловлювались на адресу військових нецензурною лайкою та поводили себе агресивно. У зв'язку із несанкціонованим перетином охоронного периметру, відповідно до службових інструкцій вони були затримані та передані викликаному наряду Національної поліції України», - сказано у повідомленні.

Командування підкреслило, що усі вказані військовослужбовці були тверезі.

Наразі зафіксовано тілесні ушкодження як військовослужбовців, так і цивільних осіб, матеріали передано до правоохоронних органів.

Щодо зазначеного факту командуванням Військово-морських сил ЗСУ та Військовою службою правопорядку проводяться службові перевірки. Юридична оцінка буде надана компетентними правоохоронними органами, після чого винних осіб буде притягнуто до відповідальності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: