На Тернопільщині під час новорічного ранку померла 11-річна школярка

На Тернопільщині під час новорічного ранку померла 11-річна школярка

Причина смерті - гостра серцева-судина недостатність

Під час заходу шестикласниця раптово знепритомніла

У Бучацькому районі Тернопільської області під час новорічного ранку померла шестикласниця. Про це інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Нещастя трапилося 28 грудня в одній із шкіл Бучацького району. Під час новорічного свята раптово знепритомніла 11-річна школярка. До приїзду швидкої її намагались привести до тями, але марно. Медики констатували смерть дитини.

За попередніми даними, причина смерті гостра серцева-судина недостатність, стеноз нетрального клапана.

Інформація про дану подію внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Як передає видання «20 хвилин», дівчинка була на цьому святі як глядач. Коли запросили бажаючих на сцену, вона виявила бажання і вийшовши на сцену відразу втратила свідомість.

Вчитель і один з батьків винесли шестикласницю з приміщення на свіже повітря. Надавали допомогу шкільна медсестра і медсестра з педіатричного центру. Не гаючи часу сільська швидка допомога в супроводі шкільної медсестри і заступника директора з виховної роботи везли Даринку на зустріч районній швидкій, з якою зустрілися на початку села.

Районна швидка забрала дівчинку вже в стані клінічної смерті. Пізніше було виявлено, що жодними хронічними хворобами учениця не хворіла, не мала ніяких протипоказань для занять на уроках фізкультури.

Нагадаємо, у місті Бровари на Київщині рятувальники врятували школярку, яка збиралася вистрибнути з вікна балкону на 9 поверсі житлового будинку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: