ОБСЄ знайшла танки терористів у дворах цивільних будинків

ОБСЄ знайшла танки терористів у дворах цивільних будинків

Спостерігачі місії ОБСЄ виявили танки бойовиків у дворах будинків мирних жителів

Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ повідомили про танки сепаратистів недалеко від тимчасово окупованого Донецька. Про це йдеться в звіті місії за вівторок, 10 квітня.

Спостерігачі знайшли вісім самохідних гаубиць (2С1 Гвоздика, 122 мм) неподалік від Мануйлівки, що за 65 кілометрів від Донецька.

Також станом на 6 квітня представники місії знайшли три танки (два Т-64 і один Т-72) у дворах будинків у Верхньошироківському і два танки Т-64 в Соснівському.

Нагадаємо, раніше спостерігачі Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ відзначали значне поліпшення ситуації з безпекою на Донбасі. 

«Минулого тижня сторони переважно припинили обстріли після того, як вони підтвердили свою прихильність припиненню вогню за тиждень до того. У місцях, які за минулі чотири роки стали втіленням насильства, СММ ОБСЄ в основному спостерігала відносне затишшя», - заявив заявив заступник голови місії Олександр Хуг.

Також повідомлялося, що спеціальна моніторингова місія ОБСЄ повідомила, що 44 країни направили своїх спостерігачів на Донбас. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: