Полторак: Вся закуплена для ЗСУ зброя та техніка відповідає стандартам НАТО

Полторак: Вся закуплена для ЗСУ зброя та техніка відповідає стандартам НАТО
У 2019 році в Україну може надійти перша партія гвинтівок з Канади

Міністр повідомив, що протягом найближчого року Україна має завершити реформу Міноборони та органів військового управління

Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що вся закуплена для Збройних сил України (ЗСУ) зброя та техніка відповідає стандартам НАТО. Про це йшлося в інтерв'ю Полторака Урядовому кур'єру.

Полторак зазначив, що обсяг завдань, які Україна має виконати на шляху до вступу в НАТО є значним.

Зокрема, міністр повідомив, що у найближчий рік Україна має завершити реформу Міноборони та органів військового управління. Вказана реформа, за словами міністра, є однією з найскладніших.

«Зміни поступово втілюються. Ще недавно говорили про потребу напряму закуповувати необхідні нам зразки озброєнь і техніки за кордоном. Тепер уже маємо такий інструмент, і так відчувається плече партнерської підтримки. Усе, що закуповуємо в інтересах ЗСУ, відповідає стандартам НАТО», - зазначив він.

Нагадаємо, раніше посол України в Канаді Андрій Шевченко повідомляв, що у 2019 році в Україну може надійти перша партія гвинтівок з Канади.

Крім того, колишній посол Сполучених Штатів в Україні Джон Гербст вважає, що вже за 2-3 місяці США нададуть Україні зброю та оголосять нові санкції проти Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: