Порошенко присвоїв ім'я литовсько-польсько-українській військовій частині

Порошенко присвоїв ім'я литовсько-польсько-українській військовій частині
Депутати підтримали проголосували за проект лише з другого разу

Спільна військова частина носитиме ім'я гетьмана Костянтина Острозького

Президент Петро Порошенко 27 грудня підписав закон про ратифікацію угоди про внесення змін в угоду між урядом Литви, Польщі та Кабінетом міністрів України про створення спільної військової частини. Про це повідомляє прес-служба голови держави.

Відповідну угоду було прийнято 5 жовтня 2017 року в Любліні. Документом вносяться зміни до преамбули основної угоди, що надають спільній військовій частині ім'я гетьмана Костянтина Острозького.

Нагадаємо, 6 грудня Верховна рада підтримала за основу і в цілому законопроект №0200 про ратифікацію угоди між урядами Литви, Польщі й України і про внесення змін в угоду про створення спільної військової частини.

Проект закону ставили на голосування двічі - спочатку депутати віддали 219 голосів. З другого разу вже проголосували 230 нардепів.

Ратифікація цієї угоди дозволить сторонам створити спільну литовсько-польсько-українську військову частину бригадного рівня імені великого ветьмана Костянтина Острозького.

У пояснювальній записці до документа зазначається, що реалізація закону не вплине на ринкове середовище, забезпечення прав та інтересів суб'єктів господарювання, громадян та держави, а також не вплине на розвиток регіонів, ринок праці, громадське здоров'я, екологію та навколишнє природне середовище, інші сфери суспільних відносин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: