Путін зібрався до окупованого Криму — в Севастополі планується багатотисячний мітинг

Путін зібрався до окупованого Криму — в Севастополі планується багатотисячний мітинг
Володимир Путін

Поїздка до окупованого Криму стане фінальним «заходом» передвиборчої кампанії очільника країни-агресора

Президент РФ Володимир Путін 14 березня здійснить останню перед президентськими виборами в Росії поїздку - до окупованого Росією Криму. Там він збирається взяти участь у багатотисячному мітингу, повідомляє «Дождь». Цю інформацію підтвердив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

Як зазначають у виданні, очікується, що мітинг буде багатотисячним, він орієнтований на всю країну - Путін «нагадає виборцям про події чотирирічної давнини, в ході яких півострів був приєднаний до Росії».

Також повідомляється, що під час поїздки до Криму Путін порушить питання транспортної інтеграції Криму з Росією. Передбачається, що він обговорить темпи будівництва кримського моста, швидше за все, мова піде про швидку здачу об'єкта. У посланні Федеральним зборам Путін обіцяв, що автомобільний рух відкриється вже через кілька місяців.

Крім того, Путін огляне будівлю нового терміналу аеропорту «Сімферополь».

Нагадаємо, представник Держдепартаменту США щодо України Курт Волкер раніше заявляв, що напавши на Україну, анексувавши Крим та продовжуючи окупацію її сходу, росіяни отримали більш об’єднану, більш націоналістичну й орієнтовану на Захід та антиросійську Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: