Соратниця Тимошенко потрапила в ДТП: автівка злетіла з траси і перекинулася

Соратниця Тимошенко потрапила в ДТП: автівка злетіла з траси і перекинулася
Внаслідок ДТП автівка Лабунської перекинулася
Фото: zhitomir-online.com

Лабунська була госпіталізована

Лідер «Батьківщини» в Житомирській області, депутат обласної ради, колишня народний депутат Анжеліка Лабунська потрапила в ДТП. Про це повідомляє телеканал UA:Житомир.

За його даними, аварія сталася вранці 24-го грудня у Коростишівському районі за участі двох автомобілів.

Лабунська отримала тілесні ушкодження.

Як уточнив відділ комунікації поліції Житомирської області, ДТП сталась близько 5.30 на 90 км автодороги Київ – Чоп поблизу с. Царівки.

«Попередньо відомо про зіткнення двох автомобілів, «Опель Вектра», під керуванням 35-річного бердичівлянина, та позашляховика «Мерседес», за кермом якого перебував киянин 1959 р.н., які рухались у попутному напрямку убік Києва», - йдеться в повідомленні.

Внаслідок пригоди постраждала пасажирка позашляховика, 1967 р. н. З отриманими тілесними ушкодженнями жінка звернулася за допомогою медиків.

Нині поліція встановлює усі обставини і причини ДТП. Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

За даними видання «Житомир-Онлайн», Лабунська знаходилась у позашляховику. Після аварії її було госпіталізовано «швидкою» до Коростишівської лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: