Свідок розповів невідомі подробиці смертельної ДТП на Житомирщині

Свідок розповів невідомі подробиці смертельної ДТП на Житомирщині

Самі вибралися з маршрутки семеро людей, інших - витягали

Свідок дорожньо-транспортної пригоди на Житомирщині, внаслідок якої загинули 10 людей, заявив, що аварія сталася в момент, коли маршрутка наздогнала фуру, що рухалася. Відповідні свідчення опублікував журналіст Владислав Антонов у Facebook.

За словами свідка, після зіткнення фура протягнула маршрутку ще декілька десятків метрів.

«В той момент сидів в машині на парковці «Оскара». Прямо на очах таке сталося. Я просто не розумію, чому говорять що фура стояла, якщо вона їхала. І швидкість не велика була 60 км десь і вона їхала в повноцінній правій стороні. І тут в неї влетів бус. Вона їх (автобус- ред.) потягла до 30 метрів і зупинилася майже на узбіччі. Я там був хвилин 40 після того як зім'яло бус», - заявив свідок.

Чоловік також розповів, що після ДТП інші люди і він намагались допомогти людям, які опинились у маршрутці.

«Намагалися витягнути хлопчика, інших сильно затиснуло. Ніхто ознак життя не подавав, всі хто сидів біля водія і перший ряд за ним, схоже, загинули миттєво. Дівчина, яка випала з буса, метрів десять ще по асфальту переверталася, але перші 10хвилин ще була жива. Я витягнув дівчинку і допоміг зламати останній ряд сидінь, щоб інші змогли вибратися», - відзначив свідок.

Чоловік заявив, що дізнався по кількість жертв тільки з новин, оскільки візуально він зміг нарахувати тільки приблизно п’ятеро тіл у маршрутці. Він допустив, що інших жертв затиснуло між сидіннями і їх не було видно.

«Пам'ятаю першу витягли дівчинку, інші змогли вибратися, коли останній ряд сидінь був зламаний. Самі вибралися людей сім, може вісім. Хлопчика затиснуло. Його витягували», - розповів свідок, додавши, що після цього йому стало погано і він залишив місце ДТП.

Нагадаємо, 20 липня в Україні сталися дві масштабні смертельні ДТП з маршрутками: у Миколаївській області в аварії загинули п’ятеро громадян Білорусі, на Житомирщині внаслідок ДТП загинули 10 людей, ще 10 госпіталізовані.

Також на Хмельниччині у ДТП за участю вантажівки та легкового авто загинула родина з трьох осіб та ще одна дитина травмована.

Поліція Житомирщини затримала власника маршрутки, яка 20 липня зіштовхнулась із великогабаритною вантажівкою, внаслідок чого загинули 10 людей та ще 9 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: