У центрі Харкова невідомі влаштували стрілянину, є поранені

У центрі Харкова невідомі влаштували стрілянину, є поранені

У Харкові невідомі намагалися виламати двері в квартиру та влаштували стрілянину

У центрі Харкова, на вулиці Чайковського, 7/9 сталася стрілянина, в результаті якої дві людини були поранені. Про це повідомляє місцеве видання 057.ua.

Як відзначає видання, конфлікт стався через питання права володіння квартирою.

Зазначається, конфлікт почався ще вранці, коли невідомі прийшли виселяти харків'янку Наталію з квартири, яка належала її колишньому чоловікові. Після розлучення він її продав, і жінка не була прописана в квартирі.

Сьогодні в квартиру прийшли люди, які назвали себе «представники власника» і почали виламувати двері. Наразі відомо, що «представники власника» застосували вогнепальну зброю і поранили двох людей.

«Стріляли дві людини з пістолетів, поранили знайомого в руку, після чого вони відразу ж втекли. Їх було осіб 30, всі були в спортивних костюмах», - розповіла постраждала.

Також, про стрілянину повідомили в поліції Харкова повідомили. Внаслідок інциденту поранено дві людини - у 33-річного чоловіка медики констатували поранення верхніх та нижніх кінцівок, а 48-річного чоловіка вдарили по обличчю.  

Правоохоронці затримали сімох учасників події. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: