У Черкаському зоопарку сталася пожежа. Аби врятувати частину птахів, їх довелося відпустити

У Черкаському зоопарку сталася пожежа. Аби врятувати частину птахів, їх довелося відпустити
Загалом, на місці події працювали чотири пожежні та спеціальні автомобілі

Загоряння сталося у павільйоні дрібних птахів та мавп

У неділю, 7 жовтня, о 9:18 у Черкаському міському зоопарку, на вулиці Смілянська, 132 сталася пожежа. Про це інформує прес-служба регіонального управління ДСНС.

За його даними, для боротьби із вогнем, до місця події були спрямовані чергові караули Черкаського міськрайонного відділу, а також оперативно-координаційний центр Управління.

Загоряння сталося у павільйоні дрібних птахів та мавп. Через щільне розташування споруд, вогонь загрожував також розташованому поруч вольєру утримання леопардів.

На час прибуття на місце пожежі першого пожежного розрахунку, вогнем був охоплений дах павільйону, в якому були розташовані вольєри для утримання дрібних птахів і мавп.

Загалом, на місці події працювали чотири пожежні та спеціальні автомобілі, а також 15 рятувальників. О 10:04 рятувальники ліквідували пожежу та запобігли її поширенню далі.

За словами доглядачів, кілька десятків цінних птахів вдалось врятувати, але частину птахів, що знаходилися у безпосередній близькості від вогню, аби вони не загинули, довелось випустити.

На місці пожежі працюють фахівці дослідно дослідно-випробовувальної лабораторії Управління.

Причина загорання встановлюється.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: