У Дніпрі пожежу на підприємстві гасили п’ять годин

У Дніпрі пожежу на підприємстві гасили п’ять годин

Вогнеборці гасять пожежу на підприємстві у Дніпрі

Фото: ДСНС

Загиблих і постраждалих немає

У Дніпрі в п’ятницю, 10 квітня,  ввечері сталася пожежа на підприємстві із заготівлі металів, у результаті чого було пошкоджено приміщення загальною площею 1000 квадратних метрів.

Про це повідомляє на пресслужба ДСНС.

Згідно з повідомленням, пожежа сталася на вулиці Дніпросталівській Індустріального району міста. Пожежу гасили понад 5 годин

«Прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла на території підприємства з заготівлі брухту та відходів чорних і кольорових металів. Горіли дві будівлі, а також вторинну сировину та пластикові відходи всередині й зовні будівель. Через велику площу загоряння відразу оголошений підвищений номер виклику. Пожежу локалізовано о 19:55, ліквідовано о 01:15», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що вогнем було знищено дах двоповерхової будівлі, вторинну сировину на відкритій території, пластикові відходи та стіни будівлі складського приміщення загальною площею 1000 кв. м.

Загиблих і постраждалих немає. Причина пожежі поки невідома.

Нагадаємо, Київ та область потерпають від пожеж в екосистемах. Сьогодні, 11 квітня, у частині районів Києва, знову спостерігається задимленість. Це триває вже тиждень. Фахівці пов’язують це з великою кількістю пожеж в екосистемах Києва та Київської області.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: