У Дніпрі жінка випала з балкону багатоповерхівки

У Дніпрі жінка випала з балкону багатоповерхівки
Причину падіння жінки з балкону наразі з'ясовує поліція

Жінка залищилася жива, проте отримала серйозні травми, - поліція

У Дніпрі п'ятницю, 1 травня, з балкону багатоповерхівки на вулиці Маршала Малиновського випала жінка. Про це повідомляє Інформатор.

Зазначається, що нерухому жінку на землі помітив чоловік, який проходив повз.

«Залишити це без уваги він не зміг, тому повідомив про те, що бачить, в поліцію», - йдеться у повідомленні.

У поліції повідомили, що жінка під балконом будинку №44 пролежала якийсь час, бо спочатку ніхто з мешканців не надав серйозності ситуації, оскільки думали, що хтось перебрав з алкоголем і просто спить.

«Пізніше з'ясувалося, що стався нещасний випадок і жінці потрібна допомога. За попередньою інформацією, постраждала вийшла на балкон квартири на 2-му поверсі, але з якихось причин зірвалася і впала вниз. Вона залишилася жива, але отримала серйозні травми», - поінформували правоохоронці.

Медики надали їй першу допомогу на місці, після чого госпіталізували в 6-у міську лікарню.

З травм у 55-річної жінки, попередньо, удари і перелом стегна. Інформацію про те, що сталося передали слідчо-оперативній групі, які зараз і розбираються в ситуації.

Як повідомлялося, вчора, 30 квітня, депутат, який очолював земельну комісію, випав з балкону 13 поверху в Одесі. Згідно з інформацією депутата місцевої райради, голові земельної комісії сільради «могли «допомогти» піти в інший світ».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: