Філатов пояснив, чим завершилось його скандальне парі з Зеленським

Філатов пояснив, чим завершилось його скандальне парі з Зеленським
Міський голова Дніпра Борис Філатов та президент Володимир Зеленський

«Міст збудовано, але у президента не можна виграти парі, він – пам'ятник», - міський голова Дніпра

Центральний міст у Дніпрі було добудовано вчасно, згідно з проєктною документацією. Проте не варто вимірювати великі інфраструктурні проекти «парі» з президентом. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив міський голова Дніпра Борис Філатов.

Відоме на всю Україну парі з президентом Володимиром Зеленським щодо добудови моста в Дніпрі мер пояснює «історичним моментом, коли воно було укладене». Тоді саме тривала парламентська виборча кампанія. Філатов нагадав, що в той час головою Офісу президента був Андрій Богдан, який «це парі придумав і якому вистачило розуму в інтерв’ю зізнатися, що саме це він нашепотів у вухо Володимиру Олександровичу».

«Думаю, просто президентом не дуже добре зманіпулювали в цій ситуації, і сподіваюся, що я цю сторінку перегорнув», - наголосив Філатов.

На питання, чи вважає він себе переможцем, міський голова Дніпра відповів: «Від нашого з ним парі виграли жителі міста. У президента не можна виграти парі, він – пам'ятник».

Нагадаємо, що мер Дніпра Борис Філатов та президент Володимир Зеленський, який 12 липня 2019 року перебував із візитом у місті, побилися об заклад під час відвідин Нового мосту, що з'єднує правий та лівий береги ріки Дніпро. Йшлося про те, що якщо міст до 14 вересня не відремонтують, то міський голова піде у відставку.

Комунальні служби Дніпра відкрили новий міст 6 вересня 2019 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: