У Донецькій області місцевий депутат посадив на ланцюг свого робітника

У Донецькій області місцевий депутат посадив на ланцюг свого робітника
Постраждалий
Скріншот з відео

Місцевий депутат на Донеччині відлупцював на посадив на ланцюг свого працівника

У селі Покровське Донецької області місцевий депутат, який є власником станції технічного обслуговування автомобілів, побив, зв'язав ланцюгом і замкнув у гаражі свого працівника. Про це повідомляє регіональний телеканал ТV7.

Як дізналися журналісти, крики про допомогу почула місцева жителька, що проїжджала повз гаража на велосипеді. Вона викликала поліцію, яка звільнила постраждалого.

32-річного Іллю Орлова шпиталізували у місцеву лікарню з діагнозом «забиті рани в області голови, обличчя, перенісся, нижньої губи, рубані рани лівої гомілки».

Постраждалий розповів, що він потрапив на ланцюг замість покарання за те, що відмовився виконувати роботу - фарбувати автомобіль, оскільки був зайнятий виконанням іншого завдання. За словами чоловіка, роботодавець неодноразово бив працівників, але вони боялися на нього поскаржитися.

У поліції, повідомляють, що бранець на момент звільнення був у стані алкогольного сп'яніння.

«Поліцейські побачили людину, у якої руки і ноги були пов'язані ланцюгом і липкою стрічкою. Крім того, чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. Селяни звернулися до його господаря і попросили його вгамувати. Чоловік зв'язав свого знайомого і замкнув у гаражі, пояснивши, що в нього не було іншого вибору», - повідомили правоохоронці.

Розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: