У Харкові сталася аварія за участю «швидкої», є жертви

У Харкові сталася аварія за участю «швидкої», є жертви
Фото з місця подій

ДТП за участю двох легкових автомобілів та «швидкої» у Харкові призвів до смерті двох людей

У Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода за участю машини швидкої допомоги та легкових автомобілів, в результаті якої дві людини загинули та ще троє отримали травми. Про це повідомили у прес-службі поліції Харківської області.

Як повідомляється, інцидент трапився близько 22.25 на вулиці Дерев'янка перед Олексіївським мостом в Шевченківському районі міста.

Поліція дізналася, що водій автомобіля Славута під час руху зачепив DAEWOO Lanos і Chevrolet, після чого виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з машиною швидкої допомоги Renault.

Відзначається, що в результаті аварії на місці загинули чоловік і жінка - водій і пасажир Славути. Три людини, які перебували в автомобілі швидкої допомоги, попередньо фельдшер, лікар і пацієнт, отримали різні травми.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють особи загиблих, а також всі обставини ДТП.

Нагадаємо, увечері 18 жовтня 2017 року в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар, та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості. Пізніше в харківській лікарні померла 20-річна Діана Берченко, одна із сестер, які постраждали в результаті ДТП. 

За кермом Lexus перебувала 20-річна Олена Зайцева, донька харківського бізнесмена і зведена сестра екс-заступника прокурора Черкаської області часів Пшонки Дмитра Зайцева, який був на посаді в 2013 році.

В сечі Олени Зайцевої було знайдено опіати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: