У Львові влаштують акцію з вимогою офіційно визнати червоно-чорний прапор

У Львові влаштують акцію з вимогою офіційно визнати червоно-чорний прапор

Націоналісти вимагають, щоб у Львові під час пам'ятних днів разом із синьо-жовтим вивішували і червоно-чорний прапор

22 березня у Львові, біля Ратуші, пікетуватимуть представники націоналістичних організацій з вимогою визнати у Львові червоно-чорний прапор. Про це повідомляє УНН.

Так, участь у пікеті візьмуть представники «Національного корпусу», ВО «Свобода», «Правого сектору», «Соколу», ОУН, інших націоналістичних організацій.

Активісти вимагатимуть, аби депутати проголосували ухвалу, згідно з якою у пам'ятні дні на Ратуші, Високому Замку, будівлях комунальних установ та районних адміністрацій поруч із синьо-жовтим вивішували також червоно-чорний прапор.

Завтра у львівській міській раді відбуватиметься чергова сесія, на якій і мають розглянути це питання.

Раніше повідомлялося, що під час акції польських націоналістів у Варшаві посол Сейму Польщі потоптався по червоно-чорному прапору. Як повідомив журналіст Євген Приходько, учасники акції спалили портрети Степана Бандери та Романа Шухевича, «…а посол польського Сейму Роберт Вінніцкі поклав на землю червоно-чорний прапор і став на нього зі словами «це бандерівська ганчірка». Немає і не може бути питань до ультраправих, тому що дружба з Росією і відсутність розуму, напевно, виправдовує подібні дії».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: