У неділю зростає ймовірність російських провокацій в Україні – Тимчук

У неділю зростає ймовірність російських провокацій в Україні – Тимчук

Нардеп від «Народного фронту» попередив, що через вибори Путіна Кремль може вдатися до провокацій

Заплановані в Україні на 18 березня акції протесту може використати Кремль для пропаганди. Про це попередив народний депутат від «Народного фронту», координатор «Інформаційного опору» Дмитро Тимчук.

«18 березня в Росії будуть проходити вибори президента. Природно, в цей день різко зростає ймовірність провокацій в Україні, які Кремль буде використовувати для своєї пропаганди. Цілком очевидно, що організатори та учасники масових акцій (в Україні – ред.) повинні проявити в цей день розумну пильність», - написав він у Facebook.

У цьому контексті депутат повністю підтримав рішення заборонити голосування в російських дипломатичних установах на території України.

Зазначимо, на 18 березня у багатьох регіонах України заплановані акції протесту.

Вибори президента Росії повинні відбутися 18 березня 2018 року в річницю початку окупації Криму Росією. У відповідності з конституцією РФ, главу держави буде обрано на 6 років термін шляхом рівного і прямого загального таємного голосування. Вибори президента відбуватимуться також на території окупованого Росією Криму, що робить ці вибори незаконними з точки зору міжнародного права. За даними найавторитетнішої російської соціологічної компанії «Левада-Центр», явка росіян на вибори може становити 52-54 %. Такий низький показник явки на президентських виборах в країні деякі політологи вважають бойкотом влади, що діє у країні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: