У Південному через обстріли окупантів згоріли вщент два будинки

У Південному через обстріли окупантів згоріли вщент два будинки
«...Під інтенсивний вогонь, що вели бойовики зі стрілецької зброї великого калібру з Горлівки (шахта Гагаріна) по позиціях Об’єднаних сил, знову потрапили житлові будинки селища Південне», - йдеться у повідомленні.

Постраждалих серед цивільного населення немає

Внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних військ в селищі Південне знищено два будинки, постраждалих серед цивільного населення немає. Про це повідомляє прес-служба штабу ООС з посиланням на дані Української сторони СЦКК.

«...Під інтенсивний вогонь, що вели бойовики зі стрілецької зброї великого калібру з Горлівки (шахта Гагаріна) по позиціях Об’єднаних сил, знову потрапили житлові будинки селища Південне. За оцінкою спостережної групи української сторони СЦКК, займання будівель розпочалося в результаті влучання бронебійно-запалювальних трасуючих пострілів калібром 12,7 мм. В результаті пожежі вщент знищені два житлові будинки місцевих мешканців... Постраждалих серед цивільного населення немає», - йдеться у повідомленні.

_1_04

.jpg_34

Зазначається, що враховуючи те, що через Південне та інші навколишні селища проходить водогін Горлівка-Торецьк, що забезпечує централізованим водопостачанням на підконтрольній владі України території близько 43 тисячам мешканців, через активні бойові дії російсько-окупаційних військ відбувається часте пошкодження ділянки, що перетинає лінію розмежування.

Як повідомлялося, 20-22 грудня пошкоджена ділянка водогону після чергових обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації та їхніх найманців з Горлівського напрямку була відремонтована і відновлене стале водопостачання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: