У Тернопільській області автомобіль впав у ставок: троє загиблих, ще троє у лікарні

У Тернопільській області автомобіль впав у ставок: троє загиблих, ще троє у лікарні

Водій їхав занадто шкидко та впав у ставок на дорозі Збараж-Підволочиськ у Тернопільській області

На автодорозі Збараж-Підволочиськ у Тернопільській області 9 квітня о 4:30 сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої три людини загинули, ще троє постраждали. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції області.

«Троє хлопців загинуло, двоє потрапило з переохолодженням до лікарні, а в реанімаційному відділенні опинилася дівчина «після утоплення» – такі наслідки дорожньо транспортної пригоди", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє поліція, водій автомобіля AUDI А6, 1998 року народження, уродженець Підволочиського району, при проїзді ділянки з ухилом на спуск та поворотом, не обрав безпечної швидкості, виїхав за межі проїзної частини та перекинувся, в’їхавши у ставок. Всього в машині перебувало шестеро людей.

Водій та двоє пасажирів – 2001 та 1995 років народження, загинули на місці події. Ще троє пасажирів отримало тілесні ушкодження. З них – два хлопці переохолодження, а дівчина перебуває в реанімації. Її відкачали після утоплення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом на Бориспільській трасі автомобіль МАН на швидкості розірвав «Газель», яка зламалась посеред дороги. Водій, який замінював колесо «Газелі» помер миттєво.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: