В окупованій Керчі від хазяйки втекла пума

В окупованій Керчі від хазяйки втекла пума

У двір до жителя Керчі пробралася пума

В окупованій Керчі повідомляють про інцидент із дикою твариною: на приватне подвір'я до місцевого жителя пробралася пума, повідомив 7 квітня заступник глави російської окупаційної адміністрації міста Дилявер Мельгазієв.

За його словами, напередодні черговому єдиної чергово-диспетчерської служби поскаржився керчанин, який заявив, що «до нього в обійстя пробралася тварина, схожа на кішку, але великого розміру». При спробі вигнати з території, тварина повела себе агресивно, зазначив Мельгазієв.

Представник міської адміністрації повідомив, що спочатку інформацію про те, що сталося, передали до ветеринарної служби Керчі, але фахівці, які приїхали на місце, заявили, що «цією твариною є дика рись, і ветслужба з цим видом не працює». На місце виїхала оперативна група, поліцейський кінолог, а також місцева служба з вилову та стерилізації тварин.

Тварину приспали та передали власниці, яка, як з'ясувалося, проживає на сусідній вулиці. Жінка проживає в приватному будинку і стверджує, що має в своєму розпорядженні необхідні документи для утримання цієї тварини, повідомив Дилявер Мельгазієв.

Коментарів власниці тварини, яка втекла, з приводу інциденту немає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: