В Україні відновлять роботу сервісні центри МВС

В Україні відновлять роботу сервісні центри МВС

Українці з 12 травня зможуть скористатися послугами сервісних центрів МВС

Усі автовласники, які потребують послуги сервісних центрів МВС, зможуть записатися в електронну чергу

Сервісні центри МВС України відновлюють роботу з 12 травня за попереднім записом. Про це повідомив у Facebook заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Дуже важливо, щоб досягнення карантину не були втрачені через те, що завтра тисячі автовласників одночасно кинуться до сервісних центрів МВС перереєструвати авто. Логічно, що система сервісних центрів МВС не в змозі буде за один день провести десятки тисяч перереєстрацій авто, які накопичилися за два місяці карантину. Саме для того Головний сервісний центр МВС розробив зручну послугу «Запис в електронну чергу», - повідомив Геращенко.

Усі автовласники, які потребують послуги сервісних центрів МВС, зможуть записатися в електронну чергу не виходячи з дому, на сайті Головного сервісного центру МВС.

Для цього необхідно обрати розділ «Запис в електронну чергу», знайти сервісний центр МВС, до якого користувач планує звернутися, й отримати дату і час, коли він зможе це зробити.

«Ви завжди встигнете продати або купити авто, а ось здоров'я можете не вберегти. Тому, будь ласка, прочитайте уважно інструкцію з користування послугою «Запис в електронну чергу» на сайті ГСЦ МВС і зареєструйтеся для того, щоб не витрачати свій час у чергах, не ризикувати здоров'ям та отримати послуги в комфортних умовах», - наголосив Геращенко.

У разі відсутності в потрібному сервісному центрі МВС електронної черги запис на проведення послуг здійснюватимуть за номерами телефонів регіональних сервісних центрів МВС відповідної області.

Зазначається, що онлайн-запис є індивідуальним і не може бути переданий іншій особі. Невідповідність обраної послуги та даних, зазначених під час реєстрації в електронній черзі, реальним даним особи є підставою для скасування реєстрації в електронній черзі.

До слова, МВС готове протестувати на Covid-19 усіх поліцейських і нацгвардійців.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: