В Україну не пустили росіянина з георгіївською стрічкою і двома паспортами

В Україну не пустили росіянина з георгіївською стрічкою і двома паспортами
За фактом події прикордонники сповістили правоохоронні органи
Фото: Держприкордонслужба

Росіянина притягнули до адміністративної відповідальності, відмовили у перетині кордону і заборонили йому в'їзд на територію України

У Чернівецькій області прикордонники виявили росіянина, у якого було два закордонних паспорти, георгіївська стрічка і ніж.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

«До пункту пропуску «Порубне» на в'їзд в Україну прибув 52-річний чоловік за кермом автомобіля російської реєстрації. На контролі він надав паспортний документ громадянина Болгарії. Але у прикордонників виникли сумніви щодо мети поїздки, яку повідомив чоловік і пред'явлених ним документів, тому було прийнято рішення поглиблено оглянути його речі і машину. В ході спільного прикордонно-митного огляду правоохоронці виявили у чоловіка інший документ - паспорт громадянина РФ, крім того в машині знаходився ніж, заборонених для переміщення через кордон і георгіївські стрічки, які теж не дозволені в Україні», – йдеться у повідомленні.

За фактом події прикордонники сповістили правоохоронні органи. Росіянина притягнули до адміністративної відповідальності, відмовили у перетині кордону і заборонили йому в'їзд на територію України.

Нагадаємо, за рік заборони георгіївської стрічки в Україні притягнули до відповідальності двох осіб

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: