Вибух на Рівненському полігоні: лікарям вдалося стабілізувати стан важких поранених

Вибух на Рівненському полігоні: лікарям вдалося стабілізувати стан важких поранених

Медики зазначають, що поранених очікують нові операції

Медикам Львівського військового госпіталю вдалось стабілізувати стан трьох військовослужбовців, які отримали важкі поранення під час вибуху міномета на Рівненському військовому полігоні. Про це «Укрінформу» повідомив керівник регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.

«Хірурги Львівського військового госпіталю стабілізували стан військовиків, котрі отримали важкі поранення від вибуху міномета під час навчань на Рівненському полігоні. Напередодні їх прооперували, усі троє знаходяться при свідомості у стабільно важкому стані»,- зазначив Поронюк.

У свою чергу медики зазначають, що поранених очікують нові операції і тривала реабілітація.

Нагадаємо, військова прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху на Рівненському полігоні, в результаті якого загинули троє бійців.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Кабінет міністрів напрацює необхідні пропозиції, щоб в Україні більше не повторилася ситуація із загибеллю військових від вибуху вітчизняної техніки.

У Міноборони озвучили основну версію вибуху на Рівненському полігоні - це порушення техніки безпеки. Президент Петро Порошенко доручив на навчаннях до завершення розслідування міномети «Молот» не застосовувати.

Раніше в Міноборони заявили, що загрози життю трьом військовим, які серйозно постраждали від вибуху міномета на Рівненському полігоні, немає.

Читайте також 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: