Відзначення річниці Карпатської України: Поліція похвалилася, що акції пройшли без ексцесів

Відзначення річниці Карпатської України: Поліція похвалилася, що акції пройшли без ексцесів

Поліція забезпечила охорону громадського порядку під час масових заходів

Національна поліція убезпечила мирні зібрання громадян на Закарпатті. Про це сьогодні, 17 березня, повідомив голова відомства Сергій Князєв на брифінгу щодо забезпечення публічного порядку під час масових заходів на Закарпатті.

Поліція забезпечила охорону громадського порядку під час масових заходів, які вже відбулися, не допустивши жодних правопорушень. Поліцейські продовжують нести службу із забезпечення публічної безпеки.

За словами Князєва, під час масових заходів, які відбулися на Закарпатті останнім часом, – а вони проходили майже в кожному населеному пункті, – поліція Закарпаття дуже достойно провела ці заходи і не допустила якихось шовіністичних чи інших хуліганських проявів.

«На допомогу місцевій поліції були направлені додаткові сили поліцейських і Нацгвардії, і вони своєю присутністю не спровокували ніяких негативних проявів або зауважень з боку громадян», - зазначив він.

Крім цього, Князєв відмітив позитивну тенденцію до зниження злочинності на Закарпатті.

Зазначимо, 17 березня, на Закарпатті відзначають 79-ту річницю Карпатської України. У Хустському районі заплановані 10 масових заходів, а в Ужгороді пройде смолоскипний марш.

Карпатська Україна (до 26 жовтня 1938 Підкарпатська Русь) — автономна республіка у складі Чехо-Словаччини в 1938–1939 рр., Українська незалежна держава — в основному на гірській частині території Закарпаття з 15 березня до кінця травня 1939 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: