Військові використають досвід країн Балтії та Скандинавії під час навчань на Чернігівщині

Військові використають досвід країн Балтії та Скандинавії під час навчань на Чернігівщині

На Чернігівщині розпочалися навчання військових

На Чернігівщині розпочалось тактичне навчання з територіальної оборони «Північна фортеця». Головна відмінність цього навчання в тому, що вперше в історії України навчання проводиться відразу повним складом бригади територіальної оборони, інформує прес-центр Командування Сухопутних військ ЗС України.

Під час навчань будуть відпрацьовані питання застосування підрозділів територіальної оборони за основними завданнями: прикриття ділянки державного кордону, забезпечення руху військових колон, ізоляції району бойових дій, оборони важливих об’єктів, боротьби з диверсійно-розвідувальними силами противника, ведення бойових дій в місті та лісі.

Навчання організовані відповідно до підходів та з використанням досвіду застосування військових частин (підрозділів) територіальної оборони країн Балтії, скандинавських та інших країн.

«Назва навчань — символічна. Вірю, що з завершенням створення системи територіальної оборони, її можливості помножені на можливості бойових військових частин Збройних сил України дозволять створити справжню фортецю, здатну захистити Україну від будь-якого ворога», — зазначив командувач Сухопутних військ ЗС України генерал-полковник Сергій Попко.

Нагадаємо, капітан Збройних сил України Роман Багаєв відверто розповів про причини невдалого виступу українських танкістів з 14-ї волинської механізованої бригади ЗСУ на міжнародних змаганнях Strong Europe Tank Challenge на полігоні 7-ї армії США в Баварії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: