Запізнювався на зустріч: Садовий зізнався, що просив свого водія порушити правила дорожнього руху

Запізнювався на зустріч: Садовий зізнався, що просив свого водія порушити правила дорожнього руху

Автомобіль Садового їхав по смузі для трамваю

Фото: Юрій Ситник

«Вину визнаємо, відповідні покарання нести готові», запевняє Садовий

Службовий автомобіль міського голови Львова Андрія Садового помітили у момент грубого порушення правил дорожнього руху (ПДР) у центрі Львова. Після появи у соцмережах і ЗМІ інформації про цей інцидент, Садовий визнав факт порушення ПДР і заявив, що водій вчинив порушення на його прохання.

Першим про порушення ПДР автомобілем міського голови написав у Facebook львівський блогер Юрій Ситник. За його словами, фото зроблене 2 листопада приблизно о 14:15. Службовий автомобіль Toyota Avensis, яким користується мер Львова, рухається вулицею Дорошенка у напрямку центру, хоча це дозволено лише громадському транспорту. Ситник також стверджує, що в автомобілі був Садовий.

Видання Zaxid.net зазначає, що у березні 2016 року водія цього ж автомобіля уже оштрафували на 255 грн за аналогічне порушення у тому ж місці. У червні того ж року службовий автомобіль мера здійснив заборонений поворот на вул. Городоцький, тоді водія також оштрафували на 255 грн.

У п'ятницю, 3 листопада, Садовий визнав порушення ПДР водієм його службового автомобіля і заявив, що водій вчинив порушення на його прохання.

«У четвер мій службовий автомобіль Toyota Avensis (BC4464BH) здійснив порушення правил дорожнього руху на вулиці Дорошенка. Водій службового транспорту пішов на цей крок на моє прохання. Вину визнаємо, відповідні покарання нести готові», – написав у Facebook Садовий, уточнивши, що причиною свідомого порушення ПДР стало запізнення на важливу зустріч і автомобільний затор на сусідній вулиці.

До слова,  сьогодні депутат  Львівської міськради Ігор Зінкевич повідомив, що військові у Львові вночі перевіряють документи у хлопців призовного віку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: